İcra ve İflas İşlemleri 30.04.2020 Tarihine Kadar Durduruldu

Nafaka alacaklarına ait icra takipleri hariç olmak üzere tüm icra ve iflas işlemleri durduruldu.

Resmi Gazetede yayınlanan İcra ve İflas Takiplerinin Durdurulması Hakkında 2279 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile İcra ve İflas Takip işlemleri 30.04.2020 tarihibe kadar durduruldu. 

Daha önce açılmış olan İcra ve İflas Takip İşlemleri 30 Nisan tarihine kadar durduruldu. 30 Nisan tarihine kadar yeni icra ve iflas takip işlemleri kabul edilmeyecek.

Covid-19 salgın hastalığının ülkemizdeki yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında; bu kararın yürürlüğe girdiği tarihten 30 Nisan 2020 tarihine kadar, nafaka alacakların icra takipleri hariç olmak üzere, yurt genelinde yürütülmekte olan tüm icra ve iflas takip taleplerinin alınmamasına ve ihtiyati haciz kararlarının icra ve infaz infaz edilmemesine karar verilmiştir.

Image placeholder

Muhammed Karabağ

1989 yılında Dicle Üniversitesi İşletme ve 1995 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldu. 1999 yılından beri Avcılar'da kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan Karabağ, kurucusu ve ortağı olduğu Avcılar'daki Bağımsız Denetim A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.