Şubat Ayı Beyan ve Bildirimlerinin Ertelenmesi

TÜRMOB Başkanı Emre Kartaloğlu, önceliğimiz Şubat Ayı Beyan ve Bildirimlerinin Ertelenmesidir...

TÜRMOB Başkanı Emre Kartaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Hazine ve Maliye Bakanlığına erteleme taleplerinin tekrar değerlendirilmesi konusunda başvuru yaptıklarını söyledi.

Kartaloğlu, Şubat dönemine ait Mart ayında verilmesi gereken beyan ve bildirimler konusunda 16 Mart tarihinden bu yana Maliye Bakanlığı yetkilileri ile görüşme halinde olduklarını belirtti.

Emre Kartaloğlu açıklamasında, sadece belirli sektörler için ödeme ertelemesi değil, beyanname verme sürelerinin de ertelenmesi konusunda çalışma halinde olduklarını söyledi.

Meslek Mensuplarına Twitter aracılığı ile bilgilendiren Kartaloğlu, "Şu an için önceliğimiz ŞUBAT AYI BEYAN ve BİLDİRİMLERİNİN ERTELENMESİ üzerine yoğunlaşmıştır. Birlik ve beraberliğimiz bu sürecin başarılı bir şekilde sonuçlanması açısından çok önemlidir." dedi.

TÜRMOB'un  Beyannamelerin ertelenmesi yazısı için tıklayınız...

Image placeholder

Muhammed Karabağ

1989 yılında Dicle Üniversitesi İşletme ve 1995 yılında da Anadolu Üniversitesi İktisat bölümlerinden mezun oldu. 1999 yılından beri Avcılar'da kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışan Karabağ, kurucusu ve ortağı olduğu Avcılar'daki Bağımsız Denetim A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir.

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmadı.